Interijer

Posebnost Hiže od fritaj je da se ona sastoji od 2 apartmana, za manje obitelji ili parove. Svaki od njih nalazi se na vlastitoj etaži, čime je osigurana intimnost i privatnost gostiju, a apartmani se međusobno razlikuju i po veličini.
Žuti apartman predviđen je za boravak 2 osobe, uz mogućnost smještaja 2 dodatne osobe, dok je Zeleni apartman predviđen za boravak 4 osobe, također uz mogućnost smještaja 2 dodatne osobe.
Unutrašnjost Hiže od fritaj skriva bogato opskrbljen vinski podrum u hladu kojega ćete osim degustacije vina moći provesti i mnogi ugodni trenutak.
Želite li, osim uživanja u sauni vlastite kuće, uživati u blagotvornim učincima u većem društvu, na raspolaganju Vam je velik prostor za relaksaciju u kome se osim saune, nalazi i prostor za odmor i sportske aktivnosti.
Prvi kontakt svakog gosta sa Dvorima od Škrapi biti će na recepciji koja se također nalazi u Hiži od fritaj. Poželi li veće društvo „spojiti stolove“, velika sala za blagovanje s pripadajućom natkritom terasom, biti će dovoljna za sve goste Dvora. Naposljetku, poželite li u intimnoj atmosferi odigrati partiju karata, šaha, ili jednostavno opustiti se uz dobru knjigu, galerija na katu kuće je pravo rješenje za Vas.